"STAVLJAMO NA STO STRAST PREMA PREFINJENOM ITALIJANSKOM NAČINU ŽIVOTA I PRILIKU DA SVI UŽIVAJU U HRANI I ŽIVE BOLJE UZ BRIGU O ZDRAVLJU I DOBROSTANJU, POŠTUJUĆI TERITORIJU. "

Vesti

Kuvaj i ti kao olitalianski kuvar

Počeo je nagradni konkurs „Kuvaj i ti kao OLITALIAnski kuvar“

16 Jun 2015

Ako volite putovanja i cenite dobru hranu, ovo je izazov koji ne smete da propustite! Pokažite nam svoje kulinarsko umeće i možete da osvojite put u Milano na Expo 2015 za dve osobe!

NAŠA PREDANOST

Raste onaj ko se hrani inovacijama

Svake godine ulažemo mnogo u inovacije: kreiranje novih proizvoda, razvoj tehnologije u okviru naše strukture, smanjenje potrošnje i uticaja na životnu sredinu.Ulaganje u istraživanje i razvoj je naš svakodnevni princip jer verujemo da nam poboljšanje poslovanja ne omogućava samo inovativna energija, već i pozitivna energija koja nas podstiče da budemo sve bliži klijentima iz celog sveta - prava velika porodica Olitalia - sa rešenjima na nivou njihovih brojnih iščekivanja po pitanju dobrobiti, kvaliteta i sigurnosti.

PROIZVODI I TRŽIŠTE

Proizvodi Olitalia: napravljeni da brinu o tebi.

Olitalia je najrasprostranjenija marka maslinovog ulja u svetu, sposobna da se predstavi na svakom tržištu: uvek je ispred zahteva jer osluškuje potrebe. Upravo zato, možemo da ponudimo kompletan izbor proizvoda koji mogu da zadovolje i isprate nutritivne potrebe i navike naših potrošača, da daju podršku kuvarima tako što nude proizvode koji mogu da zadovolje najbolje stvaraoce ukusa i da pruže kvalitetna rešenja profesionalnim ugostiteljima po pitanju svih potreba modernog ugostiteljstva.